Slot machine Dolphins Pearl (Dolfijnen) online

De kans op het vinden van de echt juweeltje kwam van iedereen die een bezoek aan het casino Admiral en lanceert de slot machine Dolphin ' s Pearl. Voor het afspelen van video slot is niet moeilijk, als de interface kopieën van de echte tegenhanger. Afbeeldingen van het apparaat is gemaakt in maritieme kleuren, omdat gebruikers zal hebben om een duik in de zee, aan de onderkant van de lift de felbegeerde shell met een parel van binnen.

Kenmerken van het spel Dolphin ' s Pearl

Op het veld, volgens de norm, zie je de vijf rollen met negen winstlijnen. Voor elke gebruiker deelneemt aan de loterij regel kan de inzet van één cent tot tien dollar. Eenmaal in het spel, is de deelnemer betaling ontvangt, kan het uitvoeren van het spel in gevaar. Tijdens de spins als u het verzamelen van bepaalde combinaties van de speciale karakters die de speler wordt beloond met gratis spins. Een set van best betaalde beelden brengen de gebruiker naar een betaling van 9 duizend bijlagen. Al deze functies brengen de uitbetaling verhouding tot het niveau van 96%.

De Graphics en design van video slot Dolfijn

In het middelpunt van de aandacht was de Dolfijn, die, blijkbaar, zal helpen in de zoektocht naar parels. Het is de duurste afbeelding wanneer deze verschijnt in de vijf stukken op de actieve lijn geeft de speler 9 duizend inzetten. Ook Dolphin fungeert als het wild image. Dit betekent dat hij verantwoordelijk voor de transformatie van de andere symbolen om te helpen bij het maken van een betaald combinatie. Dezelfde shell met een parel van binnen is de scatter. Drie of meer hiervan ergens op de rollen die u zult beloond worden met vijftien gratis spins, waarbij alle prijzen worden betaald in drievoud. Het spel zal ook deelnemen zee paardjes, krabben, roggen en kleurrijke vissen.


Slot machine Dolphins Pearl (Dolfijnen) online -
REGISTRATIE