Slot machine Koning Bam Bam online

Slot machine Koning Bam Bam zal introduceren spelers met dikbuikige koning van de jungle, meer als een aap, gekleed in een mooie masker. Deze grappige karakter is het volgende wat er gebeurt in het spel, staan links van de rollen. Top-notch 3D video slot aangevuld met een spectaculair decor, bestaande uit de oude piramides en stenen beelden. En om eindelijk te overtuigen van de spelers in de uniciteit van hun spel, hebben de ontwikkelaars gebruik gemaakt van een unieke en intrigerende gameplay-opties.

Slot machine Koning Bam Bam blij vijf rollen en 40 lijnen tot uitbetaling, maar het is niet het meest interessante. Kleurrijke voorwerpen, de tekens vallen in een cascade van boven naar beneden, de vorming van de betaalde combinaties. Dit mechanisme is een onderscheidend voordeel: na elke succesvolle spin de winnende symbolen verdwijnen uit hun plaatsen, en hun cellen is een nieuwe artefacten. Het helpt om meerdere wint in een spin.

In het spel King ' Bam Bam XXL beschikbare optie inzetten voor een hogere uitbetaling video slots game met een toenemende inzet. Optie draaien, maar in plaats daarvan bevat de functie van Gratis Druppels. In feite is het dezelfde bonus die spelers 10, 15 of 25 free spins met de huidige inzet. Bovendien, de Gratis modus Druppels hebben een betere betaling tabel voor het vergroten van de omvang van de winst. Na elke gratis spin op het scherm extra wild symbool vervangt andere symbolen.


Slot machine Koning Bam Bam online -
REGISTRATIE