Slot machine Legendes van de Ra (Winter) online

Egyptische thema is erg populair in de online casino ' s. Maar niet elk model, gewijd aan de mysteries van het Oude Egypte, zo realistisch als de slot machine Legendes van de Ra (Winter). Dit is één van de beste gokkasten die u toelaat om het bezoek het huis van Farao, en zelfs in de winter. De deur van het graf van de Egyptische heerser, bedekt met virtuele sneeuw, gokken en open voor bezoekers op elk moment van de dag!

Slot machine Legendes van de Ra (Winter) – de tweede variant van dezelfde naam slot. In de eerste wedstrijd van het grondgebied van het Oude Egypte werd verlicht door de brandende zon, en in dit model is het pad naar de schatten van de Farao ' wandelingen door het besneeuwde drums. Symbolen zijn artefacten kaart en beeld, met een verscheidenheid van multipliers. De meeste aandacht waardig boek van RA is de scatter, om de uitbetaling van elke positie op het scherm activeert 12 gratis spins in combinaties van drie symbolen. De gratis spins functie is een extra wild. Het is willekeurig toegewezen tijdens elke draai en heeft betrekking op de gehele rol waarop het is gelegen.

Slot machine Legendes van de Ra (Winter) aandacht verdient, is een andere reden voor vreugde. Dit is een bonus ronde waarin je kunt kiezen uit één van de drie beelden in steen. Elk van hen is verantwoordelijk voor een bepaalde geldelijke beloning. Om het bonusspel te activeren met behulp van een combinatie van drie, vier of vijf symbolen met een afbeelding van een vrouw met vleugels. In het Oude Egypte, het toonbeeld van de godin van de waarheid en orde, en in dit spel is het uitgegroeid tot een bron van extra voordelen.


Slot machine Legendes van de Ra (Winter) online -
REGISTRATIE