Slot machine Legends of Ra online

Legendes van het Oude Egypte is zo ongewoon en verrassend dat veel mensen op keer, dus ik wil transformeren in een dappere ontdekkingsreizigers en ga op zoek naar de schatten van de farao ' s. Slot Legendes van Ra, de perfecte manier om te vieren dat de incarnatie van deze fantasie. Majestueuze tempels vlekkeloze visueel. Ze zijn gevuld met traditionele Egyptische symbolen en, vreemd genoeg, met de kwaliteit van de humor. Zo adviseren u voor te bereiden voor een echt leuk en spannend spel.

Slot machine Legendes van Ra introduceert de legenden van Egypte met stenen symbolen – hiërogliefen, oude beelden, kevers en boeken van de dood. Egyptische Ankh-kruis is aan het hoofd van alle personages – een combinatie van vijf beelden geschatte coëfficiënt van 5000 credits. Een beetje minder – tot 4500 credits – het scatter. Dit symbool heeft ook andere voordelen: het activeert de gratis spins van de rollen waarin het symbool wordt willekeurig gekozen wild, die betrekking heeft op de hele rol.

Tot een gerespecteerd archeoloog en ontdek de oude Egyptische rijkdom zal helpen bonus spel. Video slot Legendes van Ra is een bijzondere combinatie van drie of meer bonus symbolen. De bonus ronde wordt gespeeld op een apart scherm waar de spelers hebben drie oude beelden. Het doel is om te raden welke van hen verbergt de meest waardevolle beloning. In aanvulling op de prijs van de opties, de gaming-apparaat is een spel van het toeval. Zoals de meeste "slots" door Evoplay, de speler moet raden welke kant het muntje vallen. Juiste antwoord in een verdubbeling van het huidige bedrag. Het spel spelen voor een kans na een succesvolle spin.


Slot machine Legends of Ra online -
REGISTRATIE
Slot machines online