Slot machine Lucky Ladys Charm Deluxe (Lucky Lady charm)

Onder de vrouwelijke charme en de charme is zeer eenvoudig, dat blijkt weer eens de gokkast Lucky Lady ' s Charm Deluxe online. Het slot heeft goede graphics met aantrekkelijk en aangenaam het horen van de soundtrack. De random number generator zal niet toestaan dat voor gemeen spel. In het Algemeen, de machine verdient om te beginnen het maken van geld op, vooral als je het online casino Admiral, waar er een groot aantal games.

Hoe om te speel Lucky Lady charm

Spelers kiezen uit vijf verticaal draaiende rollen. Door hen is negen regels, die elk met een inzet van één cent tot vijf dollar. De deelnemers zijn niet beschikbaar is, wordt de bonus spel, maar u kunt gebruiken voor het verbeteren van de efficiëntie van de risico spel. Bovendien, tijdens de gratis spins die je kunt verdienen gratis spins. De combinatie van de duurste tekens, zal de gebruiker tarief verhoogd van negen duizend keer. In het spel neem actief deel tekens voor speciale doeleinden, waardoor de uitbetaling ratio van 96%.

De kosten van gaming symbolen, Lucky Lady ' s Charm

Lucky Lady ' s Charme met een chique blond haar is het meest kostbare afbeelding. Het verzamelen van vijf van deze schoonheden op de actieve lijn aan de gebruiker zal worden bijgeschreven op uw account, 9 miljoen opstartkosten. Plus, de blonde is het wild symbool. Als het wordt weergegeven op een actieve lijn, en er is niet genoeg beeld te vormen van de combinatie, draait het meisje in dit beeld, en de gebruiker ontvangt een geldprijs. Magic sphere is een scatter. Indien ten minste drie van deze verschijnt op het scherm van het spel, het is de deelnemer onmiddellijk op de rekening van vijftien gratis spins op, de prijzen die zal verhoogd worden drie keer. Het spel bevat ook een hoefijzer, lieveheersbeestje, charme, klaver, munt en kaart waarden.


Slot machine Lucky Ladys Charm Deluxe (Lucky Lady charm) -
REGISTRATIE