Slot machine Lucky Reels online

Het eerste slot machines werden in het verre verleden, maar ze herinneren zich nog fans van het gokken. Voor hen gemaakt door playson uitgebracht slot machine Lucky Reels – drie-reel model dat u zal toestaan om een duik in de nostalgische sfeer en geeft vooral waardevolle prijzen om wie het geluk gunsten.

Van een grafisch perspectief, Lucky Reels is een van de gemakkelijkste online slots. De ontwikkelaar probeert niet te belasten met de verschijning van geavanceerde graphics en geprobeerd aan te maken, het gevoel dat je in één van de authentieke gokken zalen. Winlijnen video slot heeft 5. Om betalingen te kunnen ontvangen moet je de vangst van drie identieke symbolen op een rij op een actieve winlijn.

Slot machine Lucky Reels bevat een speciaal symbool, de zogenaamde "Double jackpot". Het is in staat om de inzet te verhogen, de inzet per lijn, 5000 keer! Tegelijkertijd is dit symbool is het wild, dat in staat is te vervangen door andere symbolen te vormen van een groter aantal van de winst. Casino Admiral dit model kan worden getest gratis, het uitvoeren van de proef-versie van Lucky Reels.


Slot machine Lucky Reels online -
REGISTRATIE