Lucky Rose online

Mooie donkerharige Zigeuner vrouw kan vertellen, de toekomst, te betoveren en zelfs nakadate grote jackpot! Zorg ervoor om te controleren haar plaats - Lucky Rose is uitgegroeid tot een oase betoverende heks casino Admiral! Dit is een 3D slot met vijf rollen en magische sfeer. De communicatie met de Zigeuner in deze virtuele formaat niet gevaarlijk, alleen

Lucky Rose bevat een set van de belangrijkste symbolen, de combinatie van die voorzien in de aanvulling van het spel account. Zigeuner, haar gescheurde tent, de rode roos en de Gouden munten voor elk van deze symbolen om een uitbetaling ontvangen als ten minste drie van de zelfde pictogrammen vorm van de combinatie. Het Logo van Lucky Rose is een speciaal symbool. Het is betaald combinatie van twee symbolen en is het meest waardevolle in het spel. Om te winnen en kan een combinatie van afbeeldingen van speelkaarten, maar deze symbolen – de laagste betaald.

De belangrijkste magie begint samen met de combinatie van drie ballen. Een scatter symbool, dat brengt je 12 gratis spins met de huidige inzet. Het scatter symbool in de slot machine Lucky Rose tegelijkertijd is het wild symbool. De ontwikkelaars besloten dat twee van de prijs, eigenschappen van het zelfde symbool genoeg, dus de scatter is het niet betaald zijn. Opgemerkt moet worden dat tijdens de gratis spins en de kans om te winnen vermenigvuldigd. Het display zal draaien slechts drie soorten tekens die zal kiezen voor de Zigeuner.


Lucky Rose online -
REGISTRATIE