Slot machine Magic Money online

Velen van ons in de kindertijd wilde een wizard vult een leeg bord heerlijk eten met een snelle beweging van de pols. Volwassen magie is ook niet vreemd. Echter, de wens is hier anders. Bijvoorbeeld, in plaats van de heerlijke taart zou leuk zijn om zo een jackpot die niet passen in de zakken. Slot machine Magic Geld zal worden met een toverstaf voor al degenen die graag om te spelen video slots. Casino Admiral test alle functies van dit model is de gratis trial versie.

Magic Money slot machine met vijf rollen en negen winlijnen. Met in de hoofdrol een magische meisje, rechtvaardiging van de positie als de meest dure karakter. Ze heeft ook magische wijze vervangt het andere beeld, waardoor meer winst tijdens het spel. Er is een slot, en minder waardevolle symbolen, zoals magic ball en de uil, de afbeelding van de kaart past.

Magic box – de Keeper bonus spel. Zodra drie van deze symbolen stopt op de rollen gokkast Magic Geld zal gaan in de free spins modus. Interessant is dat hun aantal is niet beperkt in eerste instantie. Bovendien kan de functie voorbij in het geval wanneer de vrijheid zal ontsnappen aan de draak, opgesloten in een kooi. Hij vliegt over de rollen en zet ze om in-game personage. Als de afbeelding zal stoppen op een van de lijnen, de video slot zal de lancering van de normale modus van het spel.


Slot machine Magic Money online -
REGISTRATIE