Slot machine Monster Lab online

Een mad scientist is per ongeluk veranderd in een van de monsters in het laboratorium probeert wanhopig om weer tot zijn vroegere uiterlijk? Ja, dit is het beroemde Monster lab slot. Uitstekende grafische kwaliteit, een verscheidenheid aan monsters in het genre van de klassieke cartoons Pixar, bonus tafel en veel van de experimenten die de speler leiden tot de overwinning, perfect gecombineerd in dit spel.

Dus, op de agenda van de chemische experimenten met winst op de slot machine Monster Lab. De makers van dit model perfect gewerkt aan het slot sloeg de verbeelding en getogen uw gameplay naar een geheel nieuw niveau. Grappige monsters bot in het vat-buizen en in de betaalde combinaties van symbolen. Onder hen zijn de wilde – het zal niet profiteren van jezelf, maar zal helpen bij het maken van de winstgevende combinatie. Spreiding in de respons voor de run van 5, 10 of 15 gratis spins. De combinatie van Bonus-symbolen is de sleutel tot de bonus ronde.

De bonus ronde in Monster Lab kunt u deelnemen aan dit wetenschappelijke experiment. Voor een succesvolle uitkomst berust royale beloning. Het aantal pogingen om experimenten uit te voeren in de prijs spel kan variëren van 3 tot en met 6. Hun aantal hangt af van hoeveel bonus symbolen de bonus ronde geactiveerd.

Monster Lab is een van de uitzonderlijke voorbeelden van de hoge kwaliteit en interessante slot machine. Raden voor het testen van dit model. Casino Admiral slot kan lopen in de test versie.


Slot machine Monster Lab online -
REGISTRATIE