Slot machine Mysteries van de Notre Dames (Notre Dame)

Slot machine Mysteries van de Notre Dames (Notre Dame) zijn gevuld met een unieke mystiek van de Notre Dame. Grafisch ontwerp videostate zullen de spelers naar de straten van Parijs, die wordt bewaakt door de mysterieuze waterspuwers op de gevel van de Notre Dame-Kathedraal en de gebeden van de franse geestelijkheid.

Beschikt over Mysteries van de Notre-Dames

Spelen Mysteries van de Notre Dames is anders als de game-symbolen vormen een winnende combinatie, het is gebroken, en in de plaats nieuwe foto ' s vallen. Op hetzelfde moment, hoe meer handen, hoe groter de multiplier van winst, is het maximale bedrag dat gelijk is aan de X5. Op het speelveld zijn er 5 rollen en 20 winlijnen, die elk kunnen leveren van één cent tot $ 5.

Extra Gratis Spins

Extra functies van deze gokkast is de mogelijkheid om het pakket gratis spins. Houd er rekening mee dat tijdens deze spins, de prijzen zijn onder voorbehoud van de triple vermenigvuldiging. De duurste combo brengt de gebruiker naar een winnende bedrag van 2.500 tarieven. Uitbetaling slot bereikt 98%.

Spel video slot Notre Dame

Het wild-symbool video slot Notre Dame is het beeld van de Helm van goud gemaakt. Hij kan veranderen in een andere symbolen waardoor het creëren van winnende combinaties. Als scatter wordt gebruikt Kom. De Cup valt alleen op de eerste drie rollen. Indien een dergelijke afzetting is drie of meer, kan de gebruiker wordt gebracht, een partij van tien gratis spins, worden de winsten verdrievoudigd tijdens die.


Slot machine Mysteries van de Notre Dames (Notre Dame) -
REGISTRATIE