Slot machine The Money Spel (Geld) online

Dit ineenstorting van het geld spelers kunnen verwachten dat wanneer je bij een online casino Admiral zal beginnen met een slot machine in De Money-Game. Laat het slot en kan bogen super chique graphics en geluid, maar in haar Arsenaal is meer krachtige wapen genaamd pay-out ratio, die staat op ongeveer 95%. Laten we eens kijken wat anders kan bieden aan haar leden dit slot.

Hoe om geld te winnen in Het Geld Spel

In het Arsenaal van de machine beschikt over vijf rollen, die draaien in de verticale richting onafhankelijk van elkaar. Met behulp van drums is negen regels te spelen. Elk van hen biedt een inzet van één cent tot vijf dollar. Helaas, het bonus spel van de gokkast. Extra functies zijn onder meer de aanwezigheid van risico ' s en mogelijkheden om gratis spins. Het instellen van de hoogste betaalde foto ' s zal het verhogen van de initiële investering van de gebruiker in negen duizend keer. Natuurlijk, voor het vergroten van de winstgevendheid van het slot, de ontwikkelaars zijn uitgerust met de speciale symbolen die helpen bij het verzamelen van betaald combo.

Hoe te om te verhogen uw winnende bedrag tijdens het spelen

Een stevige man in pak ligt in het centrum van de plot van het slot. Dit is de duurste symbool in het spel. Als u het verzamelen van de vijf mannen op de actieve lijn tarief van de deelnemer zal stijgen tot 9 duizend keer. Ook deze rijke man fungeert als het wild afbeelding kunt zetten in het andere karakter ontbreekt om de prijs in ontvangst combo. Heb de camera een ander interessant karakter. Het wordt gepresenteerd in de vorm van een gouden dollarteken. Deze scatter, die de verschijning van drie triggers 15 gratis spins met een triple-multiplier op alle uitbetalingen. De overige symbolen zijn standaard en zijn nauw verbonden met de amerikaanse munt. Hier en cent, en een pak dollars, en portemonnees met de altijd-groene munt.


Slot machine The Money Spel (Geld) online -
REGISTRATIE